Drupal website en webshop ontwikkeling, internetmarketing uit De Rijp

Wij zijn een full-service internetmarketing bedrijf en website en webshop ontwikkelaar. Wij beschikken over een jarenlange ervaring (vanaf 1998) op het gebied van internet marketing en de ontwikkeling van websites en webshops. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in Open Source projecten, ontwikkeld in onder meer Drupal.

Dynamic Presentations, ofwel Dynapres (afgekort) is gevestigd in De Rijp, Noord-Holland. Ons werkgebied omvat de regio Purmerend, Hoorn, Alkmaar en omstreken, maar onze specialismen in Drupal, e-commerce en online marketing trekt klanten vanuit heel Nederland. Maar ook internationaal weet men ons te vinden.

Onze werkgebieden

Ontwikkelen van Drupal websites en webshops

Dynapres ontwikkelt sinds 1998 bedrijfsmatige websites en webshops. Wij maken gebruik van het geavanceerde Drupal CMS.

Drupal onderhoud en beheer

Wij bieden een alles-in-één oplossing voor Drupal websites, specifiek voor het MKB: onderhoud, hosting en beheer in één abonnement. Via één contact en met de zekerheid dat uw Drupal website of Drupal webshop veilig en snel blijft werken. Verder verrichten wij, door onze jarenlange ervaring met Drupal (vanaf 2005), wijzigingen en uitbreidingen snel en efficiënt.

Zoekmachine optimalisatie

Wij geven advies over en uitvoering aan optimalisaties van websites en webshops. Optimalisatie van posities in zoekresultaten geven een aanzienlijk beter rendement.

Begeleiding van e-commerce projecten

Naast het ontwikkelen van Drupal webshops begeleiden wij e-commerce projecten in het beheer en marketing.

Advisering online marketing

Dynapres adviseert de beste oplossing voor online marketing en bepaalt samen met u de beste methodiek.

Ontwikkelen internet strategieën

Een internet strategie is afhankelijk van product, dienst, doelgroep en middelen. Samen met u stellen wij keuzes op en bepalen de beste strategie.

Opzetten van strategisch internet marketingplan

Een internet marketingplan is een opzet waarin achtergronden, doelen en strategieën worden bepaald voor het internetproject. Met als uitgangspunt een succesvolle website of webshop.

Responsive designs van websites

Websites voor tablets en telefoons vragen een speciale opbouw en presentatie. Dynamic Presentations ontwikkelt websites met responsive designs die geoptimaliseerd zijn voor zowel desktop computers als mobile devices (laptops, tablets en smartphones).

Explosieve groei van internetgebruik op tablets en smartphones

De meeste websites zijn ontwikkeld voor een beeldscherm van desktop computers of laptops. Tegenwoordig heeft meer dan 50% van de Nederlanders met een internetaansluiting ook een tablet thuis en één of meer smartphones waarmee internettoegang mogelijk is. In Nederland zijn er meer dan 8 miljoen mobiele internetters. Nieuwswebsites als De Telegraaf en NU.nl worden meer vanaf mobiel bezocht dan vanaf een desktop of laptop.

Presentatie van websites op tablets en telefoons

Tablets en de meeste smartphones hebben geen muis en toetsenbord maar een aanraakgevoelig scherm waarmee websites bediend worden. Verder zijn er veel verschillende schermgroottes en is de communicatiesnelheid beperkt. Daarnaast heeft deze categorie van draagbare internetapparaten vaak een mogelijkheid om het beeld te roteren. Dit vraagt om een websitedesign dat specifiek ontwikkeld is om met deze verschillende schermen om te gaan.

Gebruik van mobiele websites

Maar ook de gebruikskarakteristiek van een mobile device is anders. Een gebruiker van mobiel internet is vaak minder geduldig in het bezoek van een website, is op zoek naar informatie, wil snel resultaat en wil geen tijd verspillen aan het vergroten of verschuiven van een beeld om te zoeken naar de informatie waarnaar gezocht wordt. Dit betekent dat ook de presentatie van informatie van een mobiele website anders moet zijn.

Responsive design website

Hoge-resolutieschermen en websites

Naast de ontwikkeling van mobiel internetgebruik en de grote diversiteit van schermen is er een ontwikkeling van hoge-resoluties (HDPI) schermen. Deze schermen, die zowel op smartphones, tablets als laptops in opkomst zijn, bieden een veel hogere pixeldichtheid en dus veel scherpere teksten en afbeeldingen. Websites moeten worden aangepast om hiervan goed gebruik te kunnen maken. Afbeeldingen, zoals foto's of grafische afbeeldingen, in websites die er op "normale" schermen goed uitzien, presenteren korrelig of wazig op deze hoge-resolutieschermen.

Websites die geoptimaliseerd zijn voor deze HPDI schermen maken gebruik van vectorgraphics en CSS-opmaak in plaats van traditionele pixelgraphics. Daarnaast worden hoge-resolutie afbeeldingen gebruikt. De websites die hiervan gebruik maken hebben aanmerkelijk meer uitstraling en "kwaliteitsgevoel" dan websites die hiervoor niet geoptimaliseerd zijn.

Internetsite ANBI (websites voor ANBI's)

Websites voor ANBI's vanaf 01-01-2014 verplicht

Vanaf 1 januari 2014 verandert de regelgeving voor ANBI's (algemeen nut beogende instellingen). Vanaf die datum komen er een aantal nieuwe voorwaarden waaraan een ANBI moet voldoen.

Belangrijkste gevolg is dat een ANBI informatie via een internetsite (website) moet publiceren. De gegevens die op de website (internetsite) moeten worden gepubliceerd hebben als doel om het vertrouwen van het publiek in de filantropische sector te bevorderen.

ANBI-websites gemaakt door Dynapres

Wij hebben diverse websites voor ANBI's ontwikkeld en leveren een complete dienstverlening voor deze websites, zoals het contentbeheer, technische onderhoud, beveiliging en hosting. Voorbeelden zijn:

 • Stichting Hollands Zuivelarchief
 • Stichting Noordhollands Veeverbeteringsarchief
 • Stichting Vrienden van "Het Twiskehuis"
 • Stichting Vrienden van "Het Korthagenhuis"
 • Stichting Namaste Projects

Internetsite ANBI

Wilt u ondersteuning bij het voldoen aan de nieuwe wetgeving, bijvoorbeeld door wijziging van een bestaande website of de bouw van een nieuwe website? Neem dan contact met ons op, wij kunnen u snel en efficiënt van dienst zijn.

ANBI website

Welke informatie op website ANBI

Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI diverse gegevens publiceren via een internetsite (website):

 • de naam
 • het RSIN of het fiscaal nummer
 • de contactgegevens
 • de bestuurssamenstelling en de namen van de bestuursleden (tenzij daarvoor ontheffing is verleend vanwege een reëel veiligheidsrisico)
 • het beleidsplan
 • het beloningsbeleid
 • de doelstelling
 • een verslag van de uitgeoefende activiteiten
 • een financiële verantwoording

Drupal upgraden en onderhouden

Upgrading van uw Drupal website? Van Drupal 6 of Drupal 7 naar Drupal 8, Dynapres heeft een jarenlange ervaring in het bijwerken, actualiseren en onderhouden van Drupal websites en Drupal webshops.

Drupal onderhoudscyclus

Vanaf november 2015 is Drupal 8 de meest actuele versie van Drupal. Het onderhoudsbeleid van Drupal zorgt voor bug fixes en security updates van de meest recente en voorlaatste versie van Drupal. Dit betekent dat Drupal 7 en 8 actief onderhouden worden. Drupal 6 wordt vanaf februari 2016 niet meer onderhouden. Websites die nog met Drupal 6 werken lopen dus een verhoogd security risk. Het bijwerken van deze systemen is dus zeer verstandig.

Drupal onderhoud

Uw Drupal website onderhouden en veilig en snel gehost en onderhouden in één abonnement: Dynapres biedt verschillende Drupal onderhoud oplossingen op maat aan.

Uw Drupal website upgraden?

Vul het contactformulier in, waarna wij een analyse van uw Drupal website maken. Hierna kunnen wij u offerte doen voor het bijwerken van het Drupal CMS, inclusief vormgeving en eventuele custom modules. Hiermee blijft de investering in uw website zijn waarde behouden en maakt u gebruik van een veiliger en efficiënter Drupal CMS.