Drupal onderhoud en hosting

Wij bieden een alles-in-één oplossing voor Drupal websites, specifiek voor het MKB: onderhoud, hosting en beheer in één abonnement. Via één contact en met de zekerheid dat uw Drupal website of Drupal webshop veilig en snel blijft werken.

Vanuit het onderhoudsabonnement verrichten wij, door onze jarenlange ervaring met Drupal (vanaf 2005), wijzigingen en uitbreidingen snel en efficiënt.

Drupal onderhoud

Dynapres kan het technisch Drupal beheer voor uw website verzorgen: denk hierbij aan de verwerking van Drupal security updates en bugfixes van het Drupal CMS en de gebruikte modules. Ook content beheer en onderhoudswerkzaamheden aan vormgeving en/of contentstructuur kunnen wij voor u verzorgen.

Wij verrichten Drupal onderhouds- en uitbreidingswerk voor projecten die een serviceabonnement via ons hebben voor de hosting en het (technisch) onderhoud van het CMS. Doordat wij de hosting en het onderhoud van de webshop beheren zijn, vanuit deze gecontroleerde omgeving, onderhoud en uitbreidingen efficiënt te regelen.

Door onze uitgebreide ervaring met Drupal en e-commerceoplossingen met Drupal (sinds 2005) kunnen we bij het oplossen van problemen of bij uitbreiding vrijwel altijd vooraf een prijsopgave doen, zodat er achteraf geen verrassingen ontstaan.

Vragen over een Drupal onderhoud en beheer?

Heeft u vragen over een Drupal onderhoud en beheer of wilt u een offerte voor uw Drupal project? Neemt u dan contact met ons op.

0299-414077

Drupal hosting

Uw Drupal website veilig en snel gehost en onderhouden in één abonnement: Dynapres biedt verschillende Drupal CMS hostingoplossingen op maat aan.

In alle gevallen wordt een geoptimaliseerde Drupal hosting omgeving gecreëerd en verzorgt Dynapres het technisch beheer, zoals: de installatie, configuratie, beveiliging en onderhoud.

Daarnaast kunt u rekenen op een uitgebreide ondersteuning bij support of storing; wij bieden een 24/7 telefonische bereikbaarheid.

Andere specifieke maatwerk hostingoplossingen zijn mogelijk, zoals: high-performance of high-availability Drupal installaties.

Prijzen Drupal hosting en onderhoud

De prijzen voor de full-service Drupal hosting en onderhoud hangen af van de omvang en complexiteit van het project.

Wij hosten Drupal projecten via Dedicated Virtual Private Servers via een Nederlandse provider. Wij richten de server in en onderhouden deze met bug fixes/veiligheidsupdates, monitoren de werking 24 uur per dag, 7 dagen in de week en zorgen voor automatische, dagelijkse, back-ups. De capaciteiten van de hosting zijn flexibel en kunnen meegroeien met het project.

Een onderhoudsabonnement voor verwerking van Drupal security updates en bug fixes zorgt dat onderhoud volgens een vast schema wordt uitgevoerd. Belangrijke veiligheidsupdates worden met prioriteit uitgevoerd.

Lid Drupal Association Dynapres is Organisation Member van de Drupal Association en maakt sinds 2005 deel uit van de wereldwijde Drupal community.