Internetmarketing

Internetmarketing is een mix van marketingtechnieken specifiek voor het internet. Hieronder vallen verschillende deelgebieden:

Internetmarketing is een combinatie van een technische en creatief werkgebied, waaronder: ontwerp, ontwikkeling (van websites), adverteren en verkoop. Internetmarketing wordt toegepast middels verschillende strategieën:

  • zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization, SEO)
  • zoekmachine-adverteren (Search Engine Advertising, SEA)
  • zoekmachinemarketing (Search Engine Marketing, SEM)
  • banneradvertenties
  • e-mailmarketing

Zoekmachine-optimalisatie

Een optimaal resultaat in zoekmachines? Hoe kunt u meer organisch bezoek krijgen? Zoekmachine-optimalisatie zorgt ervoor dat uw website optimale aandacht krijgt.

Strategisch Internet Marketingplan

Meer rendement en succes met uw website? Een strategisch internet marketingplan zorgt dat u de juiste doelen stelt en behaalt.

Google Adwords begeleiding

U wilt uw bedrijf, producten of diensten met Google Adwords promoten. Hoe kiest u de doelgroep en de juiste benadering? Dynamic Presentations helpt u om meer rendement uit uw Adwords-campagne te realiseren middels een Google Adwords begeleiding.

Content Marketing en Beheer

U wilt uw bezoekers van interessante en actuele content via uw website voorzien? De relatie met bestaande klanten aantrekken en nieuwe klanten aantrekken? Tijd voor meer aandacht aan uw content marketing. Dynapres kan u hierbij assisteren.

Vragen over internet marketing?

Heeft u vragen over internet marketing of wilt u een persoonlijk advies? Neemt u dan contact met ons op.

0299-414077

Google Adwords Qualified Individual Als Google Adwords Qualified Professional voldoet Dynapres aan de kwaliteitseisen die door Google gesteld worden aan een Adwords-campagne.

Google Analytics Qualified Individual Wij bieden u als Google Analytics Qualified Professional de zekerheid van ervaring en kennis die voldoet aan de door Google gestelde kwaliteitseisen.