Dynapres

Doelstelling

Het ontwikkelen van effectieve internetstrategieën, gestuurd en ondersteund vanuit een strategische internet marketing gedachte. Creatieve benadering in digitale vorm van het begrip communicatie, dàt is het product van Dynamic Presentations.

Visie

U wilt de beste oplossing voor uw online onderneming? Dan heeft u professionals nodig die met u meedenken en vooruit zien.

Een website of webshop maakt onderdeel uit van een internet marketing strategie. Om deze succesvol te exploiteren is het van groot belang vooraf te investeren in een marketingplan en al uw online activiteiten van daaruit te coördineren en te sturen.

Jarenlange ervaring

Dynamic Presentations (Dynapres) uit De Rijp heeft zich met meer dan 25 jaar ervaring op ICT-gebied gespecialiseerd op internet oplossingen.

Één aanspreekpunt

Één aanspreekpunt voor al uw internetzaken: dat geeft een stevige basis tot succesvol zaken doen op het internet. Op basis van een goede verstandhouding en een zakelijk benadering willen wij hét aanspreekpunt zijn voor bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar een professionele en betaalbare partner op het gebied van internet en bijhorende zaken.

Contact met Dynapres

0299-414077
info@dynapres.nl

Zie verder: Adres en contactformulier

Google Adwords Qualified Individual Als Google Adwords Qualified Professional voldoet Dynapres aan de kwaliteitseisen die door Google gesteld worden aan een Adwords-campagne.

Google Analytics Qualified Individual Wij bieden u als Google Analytics Qualified Professional de zekerheid van ervaring en kennis die voldoet aan de door Google gestelde kwaliteitseisen.

Lid Drupal Association Dynapres is Organisation Member van de Drupal Association en maakt sinds 2005 deel uit van de wereldwijde Drupal community.