Zelf te onderhouden websites

Belangrijke kostenbesparing

De mogelijkheid om middels een CMS zelf een website of webshop te onderhouden, nieuwe informatie op te nemen of te wijzigen levert een belangrijke kostenbesparing op. Immers, het is niet noodzakelijk een externe partij in te schakelen. Als het contentbeheer toch wordt uitbesteed, zal het onderhoud met het juiste CMS sneller en dus goedkoper kunnen gebeuren.

Snelheid en actualiteit

Het werken met een CMS zorgt ervoor dat wijzigingen en nieuwe informatie sneller gepubliceerd worden. Dit komt de actualiteit en daarmee de effectiviteit van de website zeer ten goede, hetgeen ook op zoekmachines een positief effect heeft.

Drupal CMS

Dynapres gebruikt het Drupal CMS voor website en webshop projecten. Drupal is Open Source, aanpasbaar en uitbreidbaar, dus veelzijdig. Het CMS is gratis beschikbaar en wordt middels een onderhoudsabonnement voor security updates en bug fixes actueel gehouden. Er is geen technische kennis benodigd, wel enig inzicht.

Training en instructie

Om snel en effectief met Drupal te kunnen werken verzorgt Dynapres specifieke trainingen en instructies voor beheerders.

Begeleiding door helpdesk

Na oplevering begeleiden wij websitebeheerders via onze deskundige helpdesk.

Content beheer uitbesteden

Het is heel goed mogelijk dat u simpelweg geen tijd of gelegenheid heeft om inhoudelijk onderhoud aan uw website of webshop te doen. In dat geval verricht Dynapres deze werkzaamheden op declaratie- of abonnementsbasis.

CMS
Zelf te onderhouden websites