Drupal

Het Drupal CMS is voor Dynapres sinds 2005 hét favoriete gereedschap voor implementatie van internetprojecten. Dynapres ontwikkelt Drupal websites en Drupal webshops en levert daarnaast Drupal services, zoals een Drupal upgrade (voor bug fixes of security updates) of specifieke Internet Marketing diensten voor Drupal websites.

Het open source Drupal CMS (Content Management System) is in 2000 ontwikkeld aan de Universiteit van Antwerpen en uitgegroeid tot het meest veelzijdige webdevelopment platform. Kenmerken zijn o.a.: de modulaire opbouw, uitbreidbaarheid, kwaliteit van de programmatuur, veelzijdigheid voor beheerders en gebruikers.

Drupal wordt inmiddels door multi-nationals, grote en kleine profit en non-profit organisaties gebruikt.

Drupal community

Het Drupal CMS wordt als open source systeem onderhouden en wereldwijd verder ontwikkeld door duizenden ontwikkelaars. Drupal maakt gebruik van moderne technieken en is modulair opgebouwd. Meer informatie over de Drupal community:

Drupal onderhoud

Uw Drupal website onderhouden en veilig en snel gehost en onderhouden in één abonnement: Dynapres biedt verschillende Drupal onderhoud oplossingen op maat aan.

Drupal Upgrade

Upgrading van uw Drupal website? Van Drupal 6 of Drupal 7 naar Drupal 8, Dynapres heeft een jarenlange ervaring in het actualiseren en onderhouden van Drupal websites.

Lid Drupal Association Dynapres is Organisation Member van de Drupal Association en maakt sinds 2005 deel uit van de wereldwijde Drupal community.