Content Marketing

Biedt de bezoeker van uw website interessante en actuele content aan. Zo haalt uw prospects in huis en verstevigt u de relatie met bestaande klanten. Content Marketing is daarvoor een noodzakelijk, specialistisch werk waarbij wij u graag behulpzaam zijn.

Wat is Content Marketing

Content Marketing zorgt voor de link tussen de bezoeker en uw bedrijf. Het is een marketingtechniek waarbij het creëren en distribueren van relevante en waardevolle content gebruikt wordt om een relevante groep van bezoekers aan te trekken. Met uiteraard het doel om deze bezoekers te bewegen tot een actie. Gevolg: meer relevant bezoek, dus meer conversies.

Wat is relevante en waardevolle content voor uw bezoekers? Dat is sterk afhankelijk van uw doelgroep, doelen van uw website en producten of diensten die de website aanbiedt. Het is zeer belangrijk dat uw website gevuld is en blijft met interessante informatie en functionaliteit, die zorgvuldig zijn samengesteld. Dat is een taak die veel kennis en aandacht vraagt, van u op uw vakgebied en van een specialist als Dynapres op het gebied van internetmarketing.


Verschillende typen content

Content Beheer

Regelmatig onderhoud aan en vernieuwing van de content (tekst, afbeeldingen, multi-media) van de website is essentieel om het contact met bestaande en nieuwe klanten te onderhouden. Afhankelijk van de website-implementatie kunt u wijzigingen aan content zelf doen, uitbesteden of beter: een combinatie van beide.

De door ons ontwikkelde websiteprojecten zijn uitgevoerd met een CMS (Content Mangement System) waarmee snel en eenvoudig nieuwe content kan worden opgenomen, of bestaande content worden gewijzigd of aangevuld. Deze wijzigingen vragen vaak veel kennis en tijd en kunt u desgewenst zelf uitvoeren, maar ook uitbesteden aan Dynapres op calculatie-basis of in een abonnementsvorm. Wij hanteren hierbij op maat gemaakte oplossingen.

Content Marketing strategieën

Wij zijn de voordelen van een content marketing strategie? En wat is een goede strategie in uw situatie? Wij vertellen het u graag.

Neem contact met ons op en wij kunnen u in een vrijblijvend gesprek inzage geven in de verbeterpunten van uw website en samen met u een strategie uitstippelen waarmee u meer relevante bezoekers naar de website trekt.

Kwalitatieve content boven alles

Ongebreidelde en niet-gestructureerde content levert verlies van kwaliteit op. Organisaties die het belang van een juiste content strategie inzien gaan soms over-enthousiast aan het werk. Schrijven vele artikelen, stellen infographics samen en maken een dagtaak van het beheer van hun social media en blogs. Het risico daarbij is dat het creëren van content een doel is geworden en daarmee een routine, hetgeen weinig creatiefs en unieks oplevert, waarna de content verdwijnt in de informatie-overflow die de gemiddelde internetter elke dag beleeft.

Het ontwikkelen van kwalitatieve content is de sleutel tot succes.

En dat is precies ons werkgebied. Dynamic Presentions helpt u bij het opstellen van doelen, bepalen van een content strategieën, én de regelmatige ontwikkeling van boeiende content.

Vragen over Content Marketing en Content Beheer?

Heeft u vragen over Content Marketing of wilt u een persoonlijk advies? Neemt u dan contact met ons op.

0299-414077

Google Adwords Qualified Individual Als Google Adwords Qualified Professional voldoet Dynapres aan de kwaliteitseisen die door Google gesteld worden aan een Adwords-campagne.

Google Analytics Qualified Individual Wij bieden u als Google Analytics Qualified Professional de zekerheid van ervaring en kennis die voldoet aan de door Google gestelde kwaliteitseisen.