Drupal upgraden en onderhouden

Upgrading van uw Drupal website? Van Drupal 6 of Drupal 7 naar Drupal 8, Dynapres heeft een jarenlange ervaring in het bijwerken, actualiseren en onderhouden van Drupal websites en Drupal webshops.

Drupal onderhoudscyclus

Vanaf november 2015 is Drupal 8 de meest actuele versie van Drupal. Het onderhoudsbeleid van Drupal zorgt voor bug fixes en security updates van de meest recente en voorlaatste versie van Drupal. Dit betekent dat Drupal 7 en 8 actief onderhouden worden. Drupal 6 wordt vanaf februari 2016 niet meer onderhouden. Websites die nog met Drupal 6 werken lopen dus een verhoogd security risk. Het bijwerken van deze systemen is dus zeer verstandig.

Drupal onderhoud

Uw Drupal website onderhouden en veilig en snel gehost en onderhouden in één abonnement: Dynapres biedt verschillende Drupal onderhoud oplossingen op maat aan.

Uw Drupal website upgraden?

Vul het contactformulier in, waarna wij een analyse van uw Drupal website maken. Hierna kunnen wij u offerte doen voor het bijwerken van het Drupal CMS, inclusief vormgeving en eventuele custom modules. Hiermee blijft de investering in uw website zijn waarde behouden en maakt u gebruik van een veiliger en efficiënter Drupal CMS.

Zelf Drupal bijwerken/upgraden

Meer achtergrondinformatie over het zelf-upgraden van Drupal is beschikbaar in de Drupal community documentation:

Vragen over een Drupal upgrade?

Heeft u vragen over een Drupal Upgrade of wilt u een persoonlijk advies? Neemt u dan contact met ons op.

0299-414077

Lid Drupal Association Dynapres is Organisation Member van de Drupal Association en maakt sinds 2005 deel uit van de wereldwijde Drupal community.