Website dienstverlening

Één aanspreekpunt

Wij verzorgen de complete dienstverlening: hosting, domeinregistratie, emailafhandeling, technisch en content onderhoud. Zodat u maar één aanspreekpunt nodig heeft, dat werkt wel zo gemakkelijk.

Deskundige helpdesk

Wij bieden vanaf 1998 professionele internetoplossingen aan. Na al die jaren hebben wij een grote ervaring en expertise opgebouwd in alle facetten van het internet. Ervaring die u herkent in onze producten en helpdesk.

Advisering

Dynapres ontwikkelt niet alleen nieuwe website- of webshopprojecten, maar geeft desgewenst ook advies over bestaande internetprojecten. Bijvoorbeeld over het verhogen van het rendement van uw website of het verder uitbreiden van functionaliteit.

Website en webshop SEO-analyses

Beoordeling van de SEO-optimalisatie van de huidige website/webshop, inclusief zeer uitgebreide rapportage, met verbeterpunten en prioriteiten.

Online marketingplan

Één van de belangrijkste voorwaarden van succesvol zakendoen op het internet is een strategisch internet marketingplan. Wij kunnen samen met u een strategisch online marketingplan opstellen.

Software onderhoud

Het onderhoud van het CMS van de website en webshop wordt door ons verricht. Security updates en bug fixes worden volgens vooraf gemaakte afspraken en garanties verwerkt. Ook de content redactie kan door Dynapres worden gedaan, incidenteel of volgens een vast schema.

Technisch beheer

Na oplevering van een internetproject verricht Dynapres het technisch beheer van de website of de webshop, zoals: hosting, domeinregistratie, emailafhandeling, rapportage van bezoek en monitoring.

Website dienstverlening
Website dienstverlening

Cursussen

Dynapres biedt ook cursussen aan voor het beheer van Drupal website en webshops. De cursussen dragen een algemeen karakter en kunnen op locatie worden gegeven.

Instructie

Voor specifieke projecten verzorgen wij instructies over het beheer van webshops. Hierbij worden veel voorkomende werkzaamheden behandelt in de context van de specifieke webshop.