Specials

Boeken webshops

Speciaal voor boekwinkels en boekenantiquariaat heeft Dynapres een e-commerce oplossing gecreëerd, afgestemd op de eisen van de boekhandelaar. Compleet met administratie van voorraad en omzet, statistische gegevens, betaal- en verzendmodules en meer. Bekijk een voorbeeld: www.boekenwebsite.nl

Internationale websites

Meertalige websites voor organisaties met activiteiten in verschillende landen hebben specifieke uitdagingen. Dynapres heeft voor internationale websites specifieke oplossingen ontwikkeld, rekening houdend met regionale, taal en assortiment verschillen.

Non-profit organisaties

Op basis van de specifieke eisen van een non-profit organisatie heeft Dynapres een complete website oplossing ontwikkeld met informatie over de organisatie en diverse interactieve en community functies. Bekijk een voorbeeld: www.namasteprojects.nl

Drupal CMS

Dynapres is gespecialiseerd in het Drupal CMS. Wij bouwen zowel eenvoudige als veeleisende internetprojecten bij voorkeur in Drupal. Daarnaast hebben wij een complete Drupal dienstverlening in huis, van support, training, hosting, beheer, onderhoud, development, theming tot consultancy.

Zoekmachine optimalisatie

Het succes van een website of webshop hangt in grote mate af van de optimalisatie voor zoekmachines. Wij ontwikkelen websites en webshops vanuit deze filosofie en optimaliseren structuur, content en techniek om dit verwezenlijken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in effectieve online marketing.

Specials
Specials

Doe de website test

U wilt testen of uw bedrijfswebsite nog wel voldoet en of het beter kan? De gratis websitetest is een prima self assessment om te bepalen of uw website/webshop voldoende gebruik maakt van de mogelijkheden om succesvol te zijn.