Google Adwords begeleiding

U wilt uw bedrijf, producten of diensten met Google Adwords promoten. Hoe kiest u de doelgroep en de juiste benadering? Hoe richt u advertentiecampagnes in, kiest u trefwoorden, maakt u landingspages in uw website, optimaliseert u de campagnes voor het hoogste rendement? Dynamic Presentations helpt u om meer rendement uit uw Adwords-campagne te realiseren middels een Google Adwords begeleiding.

Meer rendement uit uw online advertenties

Veel Adword-advertenties van bedrijven zijn niet geoptimaliseerd. Dit resulteert in een verspild advertentiebudget, lagere advertentieposities en slechtere commerciële resultaten. Met zorgvuldige aandacht is hier vaak veel winst te boeken: tot wel een 50% lagere CPC klikprijs!

De wereld van online adverteren is een mix van marketing, commercieel inzicht en techniek. Veel ervaring en specifieke kennis is een vereiste. Hiervoor kunt u het beste een Google Adwords professional inschakelen die u kan begeleiden. Dynamic Presentations beschikt over de professionals om uw Adwords-campagne tot een succes te maken!

Directe verbetering van uw Adwords-campagne!

Google Adwords Qualified Individual Wij bieden u als Google Adwords Qualified Professionals een gratis analyse aan van uw Google Adwords-campagne.

U krijgt direct praktische aanwijzingen hoe u het rendement kunt verbeteren. Tevens vertellen we u hoe wij u kunnen assisteren voor een nòg beter resultaat!

Onze ervaring heeft geleerd dat een geoptimaliseerde Adwords-campagne gemiddeld tussen de 25% en 50% CPC kostenbesparing of meer clicks geeft!

Vul het contactformulier in, en wij maken een afspraak met u om vrijblijvend uw Adwords-campagne te analyseren.

Voordelen en doelen van Adwords-optimalisatie

Er is meer rendement op uw Adwords-campagnes te behalen door deze te optimaliseren. Met optimalisatie adverteert u effectiever. Dit geeft bijvoorbeeld een hogere Google kwaliteitsscore, lagere kosten en meer rendement op uw investering. Wanneer u succesvol wilt adverteren op het internet, is het essentieel dat campagnes en advertenties geoptimaliseerd zijn. Dit is niet een eenmalige actie, maar vraagt periodiek onderhoud. Regelmatige evaluatie en bijstelling is belangrijk om de effectiviteit te garanderen.

Er zijn diverse strategieën voor optimalisatie mogelijk. De keuze hiervan hangt af van gestelde marketingdoelen. Het is dus belangrijk om vooraf te bepalen welke doelen nagestreefd worden met adverteren. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • meer bezoeken en verkeer naar de website
 • meer omzet en conversies
 • hoger rendement op investeringen maken
 • meer naamsbekendheid: regionaal, landelijk of internationaal

Onderwerpen Adwords begeleiding

Onze Adwords begeleiding bestrijkt de volgende gebieden:

 • Bepalen doelgroep en doelen
 • Inrichting, configuratie en optimalisatie Adwords
 • Internet Marketing Scan van de website
 • Technische optimalisaties
 • Metingen, analyses en rapportages
 • Monitoring
 • Overleg en advies

Onderwerpen Adwords-optimalistie

Adwords-optimalisatie kan plaatsvinden op de volgende onderwerpen:

 • Campagneverbeteringen: indeling, targeting, weergavetijd en positie van advertenties
 • Advertentiegroepverbeteringen: selectie zoekwoorden, vaststellen advertentietekst, indelen advertentiegroepen, beheer en vaststelling biedingen, opties voor zoekwoorden
 • Websiteverbeteringen: overzichtelijker en relevanter maken, samenstelling en onderhoud van bestemmingspagina's

Vragen over Adwords-begeleiding?

Heeft u vragen over begeleiding van een Google Adwords-campagne of wilt u een persoonlijk advies? Neemt u dan contact met ons op.

0299-414077

Google Adwords Qualified Individual Als Google Adwords Qualified Professional voldoet Dynapres aan de kwaliteitseisen die door Google gesteld worden aan een Adwords-campagne.

Google Analytics Qualified Individual Wij bieden u als Google Analytics Qualified Professional de zekerheid van ervaring en kennis die voldoet aan de door Google gestelde kwaliteitseisen.