Drupal Webdesign 28006

Centraal in deze vormgeving zijn de zeven *testimonials* bovenin de pagina. Deze rouleren en tonen foto's en uitspraken van verschillende personen. De vormgeving heeft een witte basis en is te gebruiken voor diverse branches door vervanging van logo en/of basiskleur (blauw). De vormgeving is standaard 2-koloms en heeft een afwijkende 3-koloms en 4-koloms indeling in verschillende rubriekspagina's.

Meer webdesigns

Zie ons overzicht van Drupal webdesigns voor meer ontwerpen.

Website informatie

De hiernaast getoond website wordt geleverd in deze vormgeving, inclusief Drupal CMS. Compleet met uw branding. Klaar voor gebruik, met alle mogelijkheden om de inhoud en structuur zelf aan te passen. Inclusief alle technische faciliteiten, zoals domeinnaam, hosting, SEO, support, onderhoud en beveiliging. En mogelijk met door u gewenste uitbreidingen.

Prijzen

Wij kunnen een compleet werkende website met dit ontwerp, inclusief CMS leveren vanaf € 495,- excl. BTW.

Demo en vragen

Natuurlijk is het lastig om een ontwerp te beoordelen op een afbeelding alleen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid tot een demonstratie van deze vormgeving. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of de beantwoording van uw vragen.

Bestellen

Neemt u contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken. Zie verder: website levertijd, demonstratie en contact.

Lid van de Drupal Association Google Adwords Qualified Individual Google Analytics Qualified Individual .nl registrar iDEAL Member Ondernemersbelang Graft-De Rijp